transport

Inhuren transport

Geconditioneerd transport met zorg
Wilt u er zeker van zijn dat uw met zorg gekweekte bloemen en planten met dezelfde zorg worden vervoerd, dan is Bernhard Transport uit Luttelgeest, Flevoland hiervoor het aangewezen bedrijf. De familie Bernhard heeft zelf ook groene vingers en weet dus hoe belangrijk goed vervoer is. Met onze geïsoleerde opleggers, combi´s en LZV's (Lange Zware Vrachtwagens) van 25,25 meter, verzorgen wij het dagelijks transport van en naar diverse veilingen in Nederland. Door een goede samenwerking met collega-vervoerders is Bernhard Transport in staat om met een korte doorlooptijd op meerdere veilingen te leveren.

 

Bernhard Transport voor uw bedrijf:

  • vervoer met zorg en aandacht
  • juiste transportcondities voor bloemen en planten 
  • regelmatig pendeldiensten met zeven wagens op de diverse veilingen
  • samenwerking met collega-vervoerders voor snelle levering veiling 
  • altijd kwaliteit en service: op tijd en op juiste locatie
  • dagelijks transport naar alle veilingen

 

Juiste tijd en plaats
Met Bernhard Transport bent u altijd verzekerd van geconditioneerd vervoer van hoge kwaliteit. Bovendien zijn onze chauffeurs altijd goed voorbereid, zodat ze op de juiste tijd op de juiste plaats zijn. Dat is bij ons vanzelfsprekend. En de service krijgt u er gratis bij. Neem contact met ons op voor meer informatie en tarieven.


<h2>bernhardtransport.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.bernhardtransport.nl/nl/home">Home</a><br /> <a href="http://www.bernhardtransport.nl/nl/bedrijfsinfo">Bedrijfsinfo</a><br /> <a href="http://www.bernhardtransport.nl/nl/assortiment"><b>Inhuren transport</b></a><br /> <a href="http://www.bernhardtransport.nl/nl/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="http://www.bernhardtransport.nl/nl/contact">Contact</a><br /> <a href="http://www.bernhardtransport.nl/nl/disclaimer">Disclaimer</a><br /> <a href="http://www.bernhardtransport.nl/nl/nieuws">Nieuws</a><br />